HTML

offolós

szabad a tánc, szabad az off ______________________ ▄█▒▓▲▼▒▼▲▓▒▓█▄▄█▒▓▲▼ ▒▼▲▓▒▓█▄██

Friss topikok

  • szorokin: Szépen lassan mindenünk leépül. Nemsokára elmúlik a nyár. Minket egytől-egyig felzabál az élet. Ez... (2015.06.28. 20:49) napba nézek és fázik a szemem
  • Gazz: A szerzőnek: www.youtube.com/watch?v=b_K9-lRedvE (2014.02.27. 10:06) whistling in the dark
  • Gerilgfx: pimpalininak címeztem ,,hova?'' az életébe ^^ (2012.05.25. 15:57) Miért marad sok nő szingli?
  • szorokin: It began when they come took me from my home And put me in Dead Row, Of which I am nearly wholly i... (2012.03.13. 14:42) and i not afraid to die

Címkék

2010 (3) 2011 (3) abszurd (7) adatbiztonság (3) afrika (1) animáció (17) attitűd hozzáállás (2) bácsi (1) balázs só (1) bank és pénzvilág (2) bármi (4) best of (6) blake (3) bmw isetta (1) bolondság (1) cenzúra (3) chuck norris (1) cica (1) cigány (1) cigányhimnusz (1) cinizmus (1) csak (1) csillagok (1) d&b dnb (1) dal (85) dalszöveg (48) demagógia (1) divat (1) doku dokumentumfilm (4) donnaság (2) doomsday machine (1) égbolt (1) egészségügy (2) éhbér (1) élet (32) életkedv (3) életút (1) életút sors (16) élet értelme (2) előzetes (2) élő live (5) erotika (3) év zenéje (2) feldolgozat (2) fény (1) fénykép (7) férfi vs nő (4) fesztivál (1) film (18) filmesoffos (3) filmzene (1) foci vb 2010 (1) gitár (7) globalizáció (1) háború (6) halál (23) halál pusztulás (1) hangos könyv (2) harc (4) harvey polly jean pj (9) hatalom (1) hatalom leghatalmasabbak (1) hidegháború (1) himnusz (1) hippi hippie (4) horror (1) humor (10) idiot kretén (22) igazság (8) információs szabadság hozzáférés megosztás (3) interjú (vagy csak egy részlete) (2) internet világháló (5) ipari katasztrófa (2) károsulat kertészet (11) kávéskanna (1) képregény comics (1) kép képek (8) kizsákmányolás (2) komolyzene (1) koncert (2) környezet természet (3) krasznahorkai (1) kritika (1) küzdelem (3) lábas (4) lehetőségek (3) lélek (2) lényeg (1) létezés (2) liberalizmus (1) macska (1) magyarország (15) magyar lélek (1) mese (2) minimál (3) monty python (1) moszkva tér (1) német (1) neoliberalizmus neokonzervativizmus (1) nép népies fűszerezésű (3) nick cave (1) nirvana (5) nőideál (1) nyomor (1) off offos (11) öngyilkosság (1) orbanisztán (1) örök élet (3) orosz lélek (1) örvénylő (1) otthon lenni a világban (1) pályák orbitok (1) piaf (1) pimpalini (3) politika (7) portishead (6) privacy magánszféra védelme (3) profit (2) programozó (1) psy aka psychedelica (2) quimby (6) régi zene (7) rezsó (4) sanzon (1) sátántangó (1) social enginiering (1) sorozat (1) sorozatgyilkos (1) sors (4) sport (2) stop motion (1) szabadság (3) szaremberek (1) széll kálmán (1) személyre szabás (1) szépség (1) szép nők (3) szerelem (4) szerzői jog (1) szex (2) szittya ősmagyar (1) szorokinság (32) szűrés (2) tarr béla (2) tények adatok (8) time-lapse (1) többkomment (1) török (1) tragédia (1) tv tévé (5) vége the end (2) vélemény (5) vers (14) vhk grandpierre vágtázó (2) videó (61) világ (30) világvége (5) visszaélés lehetősége vagy visszaélés (5) vörösiszap (1) vuvuzela (10) vuvu zulu (1) wc (1) western (2) wikileaks (3) wtc (1) zaj (5) zene (69) zenekar (1) zenésoffos (3) Címkefelhő

Ez a Rolling azért van fenn, mert átléptem még egy Rubicont...Vajon hány jön még?

2011.01.18. 16:18 Donna (Cara)mba

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offos.blog.hu/api/trackback/id/tr262593248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donna (Cara)mba 2011.01.18. 16:23:45

Ez a Rolling szám a Deep Purple Perfect Strangers folytatása.

Azok az utcák csak voltak.
Már nincsenek.

A Rubicont egy véletlen kapcsolatfelvétellel átléptem, de érvényben marad a mai állapot. status quo: a Perfect Strangers.

Mindezt csak magamban akarom rögzíteni, mert hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy van ami nincs...;)

Donna (Cara)mba 2011.01.18. 16:25:55

Az a város ma már nem az a város.
Azok az utcák már nem azok az utcák.
Én nem az vagyok, aki voltam.
Ő sem az, aki volt.

Horizont 2011.01.18. 18:28:09

@Donna (Cara)mba:
Szia! Hogy van az ujjad?
Remélem már jobb egy kicsit!
Az oké, hogy itt vagy, helyes, de benézhetnél a saját blogodra is:DDDDDD

Donna (Cara)mba 2011.01.18. 19:54:11

@Horizont: Ide hozom a "titkos dolgaimat":)

De tényleg. Ide bújok el.

Az ujjam abszolut használhatatlan és még legalább 1 hónapig az lesz. Tehát nehéz a pötyögés is. A fúrószár teljesen áthatolt az ujjamon.

Most küszködünk a bedőlt hitelünkkel, szóval azért tényleg van gondom-bajom fölösen is:(
És ez nem egyfordulós játék lesz.

Állam, bank, végrehajtó maffia-cég -ezekkel állunk szemben és nem tudjuk, mi vár pontosan ránk, de körvonalazódik.

Nem részletezném hogy mi miért van: miért nem jó az, ha bedől egy cég és utcára kerül 3 ember, aki ebből élt eddig meg.

A bankokat annak idején MI konszolidáltuk, az egész társadalom.
Most is MI konszolidáljuk azáltal, hogy fizettünk - a cégünk - egy hitelgrancia biztosítási díjat, a bank lehívja a tartozás 80%-át, oszt jóvvan. A maradék 20%-ot kifizettük mi kamatban, mindenféle egyéb díjakban, költségekben, tehát pénzénél marad. Mehet a "biznicük" tovább.
Jó bizniszt minek abbahagyni, mikor itt a magyar állam fizet, mint katonatiszt?

Az állam Hitelgarancia intézménye aztán nekünk esik és a folyamatosan fizetett biztosítási díj ellenére (ezt arra kötöttük és fizettük, hogyha bedől a hitel, legyen garancia a banknak, hogy a haja szála se görbül, semmi rizikó - olyan ez kicsit, mint gépkocsinál a felelősségbiztosítás), de tartja a markát a hitel 80%-ra.
Nincs rizikója senkinek.
Hallottál te már az úgymond kultúr világban olyanról, hogy egy üzletnél, amely profittal kecsegtet, a banknak ne lenne kockázata? Azt felvállaljuk ugyancsak mi?
A mi üzletmeneti kockázatunkat ki a rosseb vállalta fel?
Csakis mi.

A hitelgranciára alapított állami cég meg eladja egy maffia faktor cégnek a követelést, aki beszed anyait-apait, esetleg még veréssel is megfenyegethet, ha olyan "úri a társaság". Ki tudja? remélem, hagymáz az egész, és pletyka.

Ha én és te anno segítettünk minden bankon, akár magyar bank volt, akár külföldi tulajdonú magánbank, mert ugye válság volt - akkor nekünk nem volt válság?

Na, ezzel szórakozok, és amúgy mellesleg továbbra is MEG KELL KERESNEM A MINDENNAPI kenyeremet, mert nekem még munkanélküli se jár, az is bonyolult ügy. Hiába fizettem szakképzési hozzájárulástól kezdve az atyaúristenig mindent, most, hogy én kerülök utcára, senkinek nem fontos az ügyem, ami százezer sorstársam ügye.

Szal sajnálom, néha van egy 1/100-ad egységnyi energia bennem, akkor beugrok valamelyik kocsmába.

Ebben a témában írni nem akarok, minek keserítsem a ti szátok ízét?

Aki sokat panaszkodik, azt megutálják előbb-utóbb.
Ezt meg el akarom kerülni + tényleg ennyi időm volt, amit itt ma látsz "produkciót".

Holnap megint egy keserves nap.

Utána megint...

Evvan:(

De te megértesz. Tudod, miről beszélek és hogy ez nem gyerekjáték.

Horizont 2011.01.18. 20:25:52

@Donna (Cara)mba: Bocs közben guma felvilágosított és rájöttem milyen tapló vagyok, csak hiányzol nekünk, mert mi szeretünk! Azt nem írom, hogy sajnálunk, mert az hülyén hangzik ugye, inkább azt írom, hogy együttérzünk! Nem sok tudom, de valamelyik kommentnél írtam, hogyha megnyerném az 5-ös lottót akkor te lennél az első (utána persze a többiek) akinek adnék pénzt. Utálom a pénzt.Na nincs is.Teljesen átérzem a helyzeteteket,ezt a minden hónapi küszködést amit mi is csinálunk teljesen leszívja az életkedvemet. Nekünk is komoly gondjaink vannak. Most jött épp a gázszámla 66 ezer. És fázunk közben.A házunkat áruljuk (inkább mi mint a bank) de senki nem vesz!Néha összeszedem magam, aztán meg behalok aztán megint össze és aztán megint szétesek. Gyötrődöm hol rontottuk el? Na fel a fejjel, nagyanyám azt mondta mindig lesz valahogy és úgy szép az élet ha zajlik. Ha élne mondanám neki, hogy ennyire nem kéne:) Visszavágyom a '70-es évekbe, sőt még a '60-asba is, mert nem volt ez a pénzközpontú világ!
Ujjadat gyógyítsd, a lelkedet is! Akkor és oda jössz- mégy amikor csak akarsz, mindig örülünk neked!!!!!És bocs, neharagudj!!!!

Donna (Cara)mba 2011.01.18. 21:32:13

@Horizont: Dehogy haragszom! Rád???
Na ne viccelj!

Én is azért bizakodó vagyok, hogy ha veszteséggel is (nagyon-naggyal), de talán még megmarad némi életlehetőségünk.

A gyerekek most minden vigaszom.

Én is pont úgy vagyok, mint te: hol derültebb a hangulatom, hol meg iszonyatosan el vagyok keseredve, kétségbeesve.

Hányszor alszom úgy, hogy görcsben a gyomrom, félek a reggeltől...Azt szeretném, ha sohase virradna...

Ha elrontottunk valamit: azt, hogy nem születtünk cápának. Azt tanulni nem lehet, arra születni kell.

Hittünk igaz szóban, szolidaritásban, értékekben - és közben kiderült, ezek csak nekünk jelentenek valamit, máshol csak hívó, ígérgető szavak, sehol nem veszik komolyan.

Mert József Attilával szólva: szebbek az aranykarikák...

Néha azon szomorodok még jobban el, hogy ugyanezt a világképet adtuk át a fiunknak, mert mi mást?

Leszek, ne félj, csak ritkábban:)

És az, hogy hiányzok: ez bizisten nem esik rosszul;)

A sérült egy kezem ujjain meg tudom számolni, hány embernek hiányzom:(

Horizont 2011.01.18. 21:54:18

@Donna (Cara)mba: Tudod te olyan voltál (már anno a VB-n is) hogy beragyogta a napfény a blogot ha kommenteltél, na az igaz bőbeszédűen, de jó volt. Aztán a ragyogás amit sugároztál elkezdett halványulni.Visszatér az a ragyogás, jó kis melegség, benned van, csak most háttérbe szorult! Én tudom bízok benned!! Ne szomorkodj,egészség legyen az a legfőbb, mert ha az nincs akkor már tényleg megette a fene.
Képzeld én meg aludni, elaludni nem tudtam már nagyon régóta. Mert ha félek az a legrosszabb. Ha dühös vagyok azt szeretem (:D) mert akkor kipuffogom magam, kiadom, de a félelem na annál nincs rosszabb. És képzeld én hiszek a homeopátiás szerekben (több minden bevált nálunk) és vettem egyet ilyen nyugtalanság ellen. A nyelv alatt kell elszopogatni és képzeld elaludtam reggel majdnem lekéstem a buszt.És tudod mihez hasonlítom az érzést most? Mintha dunyhában feküdnék(imádtam kiskoromban).Nagy nyugiban vagyok!! Nincs benne gyógyszer, olcsó 300 ft. körül volt és istenien vagyok. Tudom ajánlani:DDD
Na vigyázz magadra!

guma 2011.01.19. 09:38:01

@Donna (Cara)mba: kell oda azért két kéz is vagy több :))

nem mindeni jelez (én sem tudok - mert mindent befelé élek meg ami a lehető legrosszabb!), csak kivár, és magában szurkol...

a GYÖMBÉR teát pedig próbáld kúra szerűen legalább 1 hétig inni.
ha hiszed, ha nem csodát tesz, mert belsőleg generál, tisztit, fertőtlenít, gyulladás csökkentető és ezáltal nyugtat, energiát is ad...

zenélj, kapcsolódj ki és térj be mindenhova!
kell a figyelemterelés most, hogy koncentrálni tudj amikor kell!!! :))))))))))))))

Donna (Cara)mba 2011.01.19. 20:01:24

@Horizont: Szia! Hol lehet ezt a csodacseppet megszerezni?

Asszem nagyon fontos lenne kipróbálnom.

Minden sikeres gyógyítás - gyógyítás és érvényes:)
Nem a mikéntje, hanem az eredménye minősíti a gyógymód hatékonyságát...

Horizont 2011.01.19. 20:38:48

@Donna (Cara)mba: Ez tabletta homeopátiás szer. Arra "kényszeríti" a szervezetedet, hogy önmaga gyógyítson!Pszichoszomatikus panaszokra! Ebben bőven benne vagyunk:)))
Gyógyszertárban lehet kapni, én a DM-ben vettem ott is árulnak. A száj nyálkahártyáján felszívódva hatásos, a nyelv alatt oldódik fel.És utána mentholost nem szabad használni, fogkrém, cukorka. Majd elolvasod. Nagyon, de nagyon ajánlom.Olcsó is. NERVOHEEL a neve. Vény nélkül kapható, osztrák. Próbáld ki.Elmúltak a félelmeim képzeld! Majd jelezd kaptál-e:) És hogy hatott-e?Én hiszek a homeopátiában, az se mindegy:)

Donna (Cara)mba 2011.01.19. 21:02:01

@Horizont: Köszi és beszámolok majd a hatásáról, ha be tudom szerezni.
Biztos itt nálunk is kapható valahol, vagy patikábam, vagy ahogy írod, DM-ben.:)

Nagyon rámfér...
süti beállítások módosítása